opinie Czerwony Wieprz
Szef kuchni
poleca

Rozgrzewająca herbata jesienna
wzbogacona owocem pomarańczy i świeżych malin, z dodatkiem cynamonu i rozmarynu.
15,-
Winny grzaniec, grzeje jak zawieje!
shiraz z miodem, wanilią i cynamonem.
22,-
Bukiet sałat z terriną z królika z zielonym pieprzem
i oliwą truflową oraz winegretem z czerwonego wina z żurawinami.
38,-
Polska zupa rakowa z pomidorami i koperkiem. 23,-
Konfitowana gicz jagnięca na sosie borowikowym
z czerwonym winem i ziemniakami zapiekanymi w śmietanie.
65,-
Pieczony filet gęsi z puree truflowym,
czerwoną kapustą z suszonymi śliwkami i sosem porto.
58,-
Delicja karmelowo-gruszkowa z lodami orzechowymi. 19,-
Deser rekomendujemy z kieliszkiem 2cl SASKA KAWA Z NUTĄ BRANDY” 5,-



Wykaz alergenów dostępny u obsługi.