opinie Czerwony Wieprz
Szef kuchni poleca

Herbata Zimowa
wzbogacona owocem pomarańczy i świeżych malin, z dodatkiem cynamonu i rozmarynu
15,-
Łosoś Marynowany w soku z cytryny
podany z vinaigrette miodowo-musztardowym
36,-
Pieczone pierogi z wędzonym dorszem i kiszoną kapustą
podane z sosem koperkowymi bukietem sałat
33,-
Krem chrzanowy z wędzonymi żeberkami
24,-
Polarny dorsz na sosie z białym winem i buraczkami
podany z orkiszową kaszą z żurawinami
49,-
Grillowany stek Angusa z masłem truflowym na sosie porto
z szalotkami serwowany z domowymi frytkami
69,-
Nasz Sztandarowy Burger Jagnięcy z karmelizowaną cebulą i śliwkowym BBQ
 podany z opiekanymi ziemniakami w ćwiartkach.
49,-
Trio kremów brulee aromatyzowane wódkami
„Saska” – śliwka węgierka, dzika róża, czarny bez
24,-



Wykaz alergenów dostępny u obsługi.