opinie Czerwony Wieprz
Szef kuchni
poleca

Winny grzaniec z miodem, wanilią i cynamonem 22,-
Rozgrzewająca herbata zimowa
wzbogacona owocem pomarańczy i świeżych malin, z dodatkiem miodu,
cynamonu, imbiru, goździków oraz  rozmarynu
17,-
Bliny gryczane z wędzonym kawiorem z pstrąga
oraz łososiem marynowanym w soku cytrynowym z miodem i kwaśną śmietaną
36,-
Zupa krem z pieczonej pietruszki z pikantnymi pulpecikami jagnięcymi i aromatem lubczykowym 22,-
Kotlet De Volaille z masłem i białą truflą podany na zielonych selerach 42,-
Grillowany stek z Angusa z masłem ostrygowym,
puree paprykowym, pieczonymi cząstkami ziemniaków i sosem pieprzowym
68,-
Krem z białej czekolady z kokosem i migdałami podany z owocem granatu 22,-



Wykaz alergenów dostępny u obsługi.