opinie Czerwony Wieprz
Szef kuchni
poleca

Rozgrzewająca herbata zimowa
wzbogacona owocem pomarańczy i świeżych malin, z dodatkiem cynamonu i rozmarynu
15,-
Czekolada na gorąco z nutą likieru Grand Marnier, 
bitą śmietaną i słodką rurką.
14,-
Śledzie marynowane w białym winie
z plackami ziemniaczanymi i śmietaną
29,-
Krem z kopru włoskiego z pomarańczami 
i grzankami orzechowymi
21,-
Pieczony sandacz na sosie ziołowym z suszonymi pomidorami
podany z pierogami z pikantną ciecierzycą
55,-
Grillowany stek Angusa na sosie porto z wędzonym boczkiem i śliwowicą
podany z kremem z pieczonej dyni i papryki
75,-
Placki ziemniaczane z sosem grzybowym i kwaśną śmietana 26,-
Szarlotka gruszkowa na ciepło z kruszonką podana z lodami porto 19,-



Wykaz alergenów dostępny u obsługi.