opinie Czerwony Wieprz
Szef kuchni
poleca

Winny grzaniec z miodem, wanilią i cynamonem 22,-
Rozgrzewająca herbata zimowa
wzbogacona owocem pomarańczy i świeżych malin, z dodatkiem miodu,
cynamonu, imbiru, goździków oraz  rozmarynu
17,-
Kaczka z jabłkami zapiekana na razowych grzankach z serem korycińskim,
podawana z konfiturą z czarnych porzeczek i bukietem sałat
33,-
Zupa krewetkowa z pikantnymi warzywami i suszonymi pomidorami 22,-
Pieczony dorsz z sosem z białym winem i zielonym pieprzem,
podawany z kremem bakłażanowym, krewetkami i musem z zielonego groszku
55,-
Grillowany stek z Angusa z masłem ziołowym
I sosem borowikowym z czerwonym winem
65,-
Murzynek orzechowy z lodami waniliowymi 22,-



Wykaz alergenów dostępny u obsługi.