opinie Czerwony Wieprz
Szef kuchni
poleca

Lemoniada truskawkowa
 truskawki / sok z cytryny / świeża mięta / syrop trzcinowy / limonka 
15,-/0,2l
45,-/1l
Camembert pieczony w chrupiącym cieście z konfiturą
z czarnych porzeczek, bukietem sałat i winegretem malinowym 
31,-
Zupa kurkowa z młodym koperkiem i grzanką z serem
korycińskim i czosnkiem niedźwiedzim 
22,-
Filet z sandacza mazurskiego podany z pieczonymi pierogami
nadziewanymi sandaczem i koperkiem  w sosie pietruszkowym
z zielonym groszkiem i brukselką
49,-
Pieczony kurczak zagrodowy podany z puree truflowym,
mizerią oraz sosem z białego wina i tymiankiem
49,-
Ptysie z kremem z białej czekolady
z sorbetem wiśniowym i świeżymi owocami 
22,-
Desery rekomendujemy z kieliszkiem 2cl SASKA – WIŚNIA NA RUMIE
5,-



Wykaz alergenów dostępny u obsługi.