opinie Czerwony Wieprz
Szef kuchni
poleca

Lemoniada truskawkowa
truskawki / sok z cytryny / świeża mięta / syrop trzcinowy / limonka
15,-/0,2l
45,-/1l
Camembert pieczony w chrupiącym cieście z konfiturą
z czarnych porzeczek, bukietem sałat i winegretem malinowym
31,-
Krem borowikowy z aromatem jeżynowym i grzanką
z serem korycińskim i czosnkiem niedźwiedzim
22,-
Grillowany filet sandacza mazurskiego w sosie pietruszkowym
podawany z pieczonymi pasztecikami nadziewanymi borowikami oraz z zielonym groszkiem i brukselką
49,-
Grillowany antrykot z angusa w sosie pieprzowym
podawany z borowikami i szalotkami oraz puree truflowym
77,-
Pół kurczaka zagrodowego z pieca z chrupiącymi frytkami,
surówką z białej kapusty oraz z domowymi sosami: musztardowym i śliwkowym BBQ
46,-
Ptysie z kremem z białej czekolady
z sorbetem wiśniowym i świeżymi owocami
22,-
Desery rekomendujemy z kieliszkiem 2cl SASKA – WIŚNIA NA RUMIE
5,-



Wykaz alergenów dostępny u obsługi.