opinie Czerwony Wieprz
Szef kuchni
poleca

Ginger Ale Koktajl
Saska czysta / Saska wiśnia / sok z cytryny / Angostura
21,-
Wiosenna herbata
wzbogacona owocem pomarańczy i świeżych malin, z dodatkiem cynamonu i rozmarynu.
15,-
Winny grzaniec z miodem, wanilią i cynamonem. 22,-
Sałatka wiosenna z jajkiem przepiórczym i grzankami z wędzonym sumem. 36,-
Zupa szczawiowa z jajkiem i opiekanymi młodymi ziemniakami z koprem 19,-
Pieczony sandacz na szpinaku z masłem, sosem szczypiorkowym i puree chrzanowym 64,-
Grillowany comber z królika na sosie borowikowym
z suszonymi pomidorami z koperkiem podany z buraczkowymi pierogami nadziewanymi kozim serem 
68,-
Duet kremowych serników, waniliowy i z orzechami
podane z konfiturą pomarańczową, miechunką i parfait czekoladowym
21,-
Deser rekomendujemy z kieliszkiem 2cl SASKA - KAWA Z NUTĄ BRANDY 5,-



Wykaz alergenów dostępny u obsługi.