opinie Czerwony Wieprz
Szef kuchni
poleca

Orzeźwiająca lemoniada
ogórkowo - limonkowa z liśćmi świeżej mięty
13,-
Koktajl „Bruce Willis”
Wódka Beluga, likier Triple Sec, świeży sok z grapefruita,
świeży sok z cytryny, syrop cukrowy
28,-
Zupa kurkowa ze świeżym koprem, plastrami chrupiącego boczku
oraz młodymi ziemniakami z wody
19,-
Pyzy z mięsem i smażonymi kartaczami podane z sosem borowikowym
 
28,-
Grillowany stek Angusa z pikantnym masłem „Cayenne”,
grillowanymi pieczarkami Portobello,
orzeszkami piniowymi i opiekanymi ziemniakami
69,-
Knedle ze śliwkami na sosie waniliowo-lawendowym
z orzeszkami w konfiturze mirabelkowej
 
22,-
Torcik sernikowy z wiśniami, sorbetem morelowym i czekoladą
 
19,-



Wykaz alergenów dostępny u obsługi.