opinie Czerwony Wieprz
Szef kuchni
poleca

Lemoniada truskawkowa
 truskawki / sok z cytryny / świeża mięta / syrop trzcinowy / limonka 
15,-/0,2l
45,-/1l
Grillowane wielkopolskie szparagi na wiosennej sałacie
podane z grzankami z polskim serem „Bursztyn” i winegretem truskawkowym
29,-
Grillowane białe i zielone szparagi
z brązowym masłem, płatkami parmezanu oraz bukietem sałat
29,-
Chłodnik z pieczoną cielęciną 22,-
Pół kurczaka zagrodowego z pieca z chrupiącymi frytkami,
surówką z białej kapusty oraz z domowymi sosami: musztardowym i śliwkowym BBQ
46,-
Grillowany burger wołowo-jagnięcy
z nowalijkami, chrupiącymi frytkami oraz autorskimi sosami 
55,-
Kremówka z truskawkami i borówkami podana z sorbetem cytrynowo-bazyliowym 19,-
Deser rekomendujemy z kieliszkiem 2cl SASKA - KAWA Z NUTĄ BRANDY 5,-



Wykaz alergenów dostępny u obsługi.